Home

Sony hx50 recenze

Sony CyberShot DSC-HX50 je všestranný ultrazoomový kompakt s optickou stabilizací obrazu SteadyShot a a velice rychlým zaostřováním. Je vybavena Exmor R CMOS snímačem s rozlišením 20,4MPix a objektivem s 30x optickým zoomem. Univerzální patice umožňuje připojit celou řadu příslušenství včetně elektronického hledáčku, mikrofonu, či externího blesku The Sony Cyber-shot DSC-HX50V travel-zoom camera is the World's smallest and lightest camera with a 30x zoom lens. Offering a focal range of 24-720mm, 20.4 megapixel back-illuminated Exmor R CMOS sensor, wi-fi connectivity and built-in GPS tracking, the HX50V also has 50p Full HD video recording with stereo sound and HDMI output and 3D Sweep Panoramas and 3D Still Images Odborné recenze a testy k výrobku Sony DSC-HX50, názory a aktuální ceny. Aby naše stránky správně fungovaly, je třeba mít zapnutý Javascript. Pro zlepšení našich služeb používáme cookies Recenze k Sony CyberShot DSC-HX50 černý přehledně na jednom místě. Přečtěte si recenze na Sony CyberShot DSC-HX50 černý od našich zákazníků, případně sdíle.. Sony Cyber-shot HX50: velká čísla v malém těle 23.12.2013 , Milan Šurkala , recenze : specifikace produktu Dalším otestovaným fotoaparátem se stal kapesní ultrazoom Sony Cyber-shot HX50

Všechny informace o produktu Digitální fotoaparát Sony Cyber-Shot DSC-HX50, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Sony Cyber-Shot DSC-HX50

Sony CyberShot DSC-HX50 recenze Megapixe

  1. ulého roku, je jeho konkurence mnohem silnější
  2. Sony A7C - recenze kapesního fullframu 11.10.2020 Nikon Z50 - bezzrcadlovka pro začátečníky (recenze) 13.1.2020 Sony DSC-HX60 je nejobyčejnější a nejlevnější kompakt, který jsem kdy na tomto webu testoval
  3. Ultrazoomový fotoaparát SONY CyberShot DSC-HX50 vybavený široko rozsahovým objektivem začínajícím na 24mm a končícím na 720mm, Wi-Fi připojením a pokročilými funkcemi je přesně tím, čím odlišíte svou vášeň pro fotografování od pouhého cvakání dovolenkářů
  4. 1 Funkce a specifikace se mohou změnit bez předchozího upozornění.; 2 Informace o externím zdroji napájení, který je součástí produktových balíčků (kterých se to týká), naleznete kliknutím na odkaz zabývajícím se informacemi o požadavcích na ekodesign externích zdrojů napájení podle NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) 2019/1782 ze dne 1. října 2019, kterým se stanoví.
  5. Po dvojici Sony kompaktů TX30 a WX300 se nám na stůl dostal novější, vylepšený digitální fotoaparát CyberShot řady H, DSC-HX50 s 20,4megapixelovým CMOS snímačem.. Vyniká především optickým zoomem až 30x a možností natočit Full HD video v neprokládaném formátu 50p. Na rozdíl od nedávno testovaných předchůdců má i vyspělé ruční nastavení hlavních funkcí a.
  6. irecenzí.

Sony Cyber-shot DSC-HX50V Review Photography Blo

RECENZE VIDEO PŘEDSTAVENÍ VÝROBKU Dálkový ovladač JJC SR-F2 je speciálně navržen pro fotoaparáty Sony a videokamery. Sony LCJ-HN je originální stylové pouzdro v imitaci kůže, pro fotoaparát Sony HX50/HX50V. Sony LCJ-HN je originální stylové pouzdro v imitaci kůže, pro fotoaparát Sony HX50/50V.. Sony Cyber-shot DSC-HX50. Poradna; Telefonická poradna. Se spotřebitelskými problémy vám poradíme na čísle 299 149 009 každý všední den od 9 do 17 hodin

For shipping to the United Kingdom visit this page Sony CyberShot DSC-HX50 black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony CyberShot DSC-HX50 černý . Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produkt Fotoaparát Sony Cyber-shot DSC-HX50 a jeho parametry, cena, recenze a tipy kde koupit. Najděte si fotoaparát s co nejlepší výbavou a poměrem cena / výkon

Sony Cyber -shot DSC-HX50 je navrhnutý ako cestovný fotoaparát, ktorý má jednu naozaj významnú vlastnosť - jeho zoom objektív 24-720mm (ekvivalent 35mm). 30x optický zoom v malom kompaktnom vyhľadávaní má pôsobivý výkon Objektiv Sony G má velký 30× optický zoom v rozsahu 24 až 720 milimetrů. Skládá se z 11 optických členů v 10 skupinách, 5 členů je asférických. Světelnost nepotěší špatnými hodnotami F3,5 na nejširší a F6,3 na nejdelší ohniskové vzdálenosti a jak ukázala recenze modelu HX50 s tímtéž objektivem, má i velmi. My Sony Registrujte svůj produkt pro aktualizace softwaru a podporu nebo se přihlaste k odběru bulletinu a nabídek Sony Zaregistrovat se na My Sony. α Universe Inspirativní příběhy, DSC-HX50. HX50 - Mimořádně kompaktní fotoaparát s 30x optickým zoomem. Specifikace Sony Cybershot DSC-HX50, černá DSCHX50B.CE3 - Velmi tenký kompaktní ultrazoomový digitální fotoaparát s vysokým přiblížením a vestavěným rozhraním WiFi, rozlišení 20.4 Mpix 1/2.3 Exmor R CMOS, 30x optický zoom, až 10 snímků za sekundu, universální patice pro připojení optického hledáčku nebo mikrofonu, světelnost objektivu 3.5-6.3, manuální nastavení, Full HD.

Sony DSC-HX50 Prorecenze

  1. Všechny informace o produktu Gramofon SONY PS-HX500, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze SONY PS-HX500. SONY PS-HX500 od 10 039 Kč - Heureka.cz Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu
  2. Uživatelské hodnocení a recenze na Gramofon SONY PS-HX500. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru
  3. Sony CMT-HX50BTR designový mikrosystém s digitálním zesilovačem S-Master s podporou formátu MP3 vybavený USB konektorem pro přímé nahrávání z CD, rozhraním Bluetooth a snadným připojením Vašeho iPod přehrávače pomocí přiloženého iPod doku Celý popi
  4. Baterie T6 power NP-BX1 Kompatibilní s těmito modely: Sony Cyber-shot DSC-HX300 Sony Cyber-shot DSC-HX400V Sony Cyber-shot DSC-HX50 Sony Cyber-shot DSC-HX50VB Sony... Uložit ke srovnání 199 - 360 Kč v 24 obchodec
  5. Sony DSC-HX60 . Kompaktní ultrazoomový fotoaparát, rozlišení 20,4 Mpix 1/2.3 Exmor R CMOS, 30x optický zoom, ohnisková vzdálenost 4.3-129mm, 10 snímků /s, světelnost objektivu 3.5-6.3, Full HD video, procesor BIONZ X, paměťové karty MS a SD/SDHC/SDXC, Wi-Fi, NFC, HDM

Recenze Sony CyberShot DSC-HX50 černý Alza

Nejmenší fotoaparát s 30× optickým zoomem - Sony Cyber-shot HX50 je vybaven snadno ovladatelnými funkcemi a super rychlým automatickým zaostřováním pro krásnější snímky a videa. Díky Wi-Fi konektivitě můžete své snímky sdíled odkudkoliv na světě Zažijte video plné detailů ve Full HD 50p Přímé porovnání fotoaparátů Olympus PEN E-PL3 vs Sony Cyber-shot DSC-HX50. Najděte si fotoaparát s co nejlepší výbavou a poměrem cena / výkon

Sony Cyber-shot HX50: velká čísla v malém těle Digimani

Bohužel na většinu tanečních akcí nepouštějí s kamerou, takže musím zůstat u foťáku.. Sony Cybershot DSC-HX50, stříbrná DSCHX50S.CE3 - Velmi tenký kompaktní ultrazoomový digitální fotoaparát s vysokým přiblížením a vestavěným rozhraním WiFi, rozlišení 20.4 Mpix 1/2.3 Exmor R CMOS, 30x optický zoom, až 10 snímků za sekundu, universální patice pro připojení optického hledáčku nebo mikrofonu, světelnost objektivu 3.5-6.3, manuální nastavení, Full.

Recenze; Diskuse; Příslušenství; Přidat nové téma Diskuse / poradna Sony DSC-HX50. K produktu Sony DSC-HX50 nebyl zatím vložen žádný příspěvek. Přidání nového tématu. Máte-li nějaké otázky, připomínky či postřehy k produktu Sony DSC-HX50, o kterých chcete pohovořit s ostatními,. Recenze; Popis produktu Sony LCJ-HNB pouzdro pro HX50 - černé. Stylové retro pouzdro pro Sony Cybershot HX50. Parametry k produktu Sony LCJ-HNB pouzdro pro HX50 - černé. The Sony Cyber-shot DSC-HX60V is a new premium travel-zoom camera with a 30x zoom lens. The HX60V also features built-in wi-fi, NFC and GPS, full 1080p high-definition video with stereo sound, a 20 megapixel CMOS sensor, high-resolution 3-inch screen, manual shooting modes, 10fps continuous shooting, ISO range of 100-12800 and fast auto-focusing. Read our Sony Cyber-shot DSC-HX60V review to. A Sony HX50 mohlo iba prekvapiť - či už milo alebo nemilo. Tomuto fotoaparátu sa to podarilo na obidvoch frontách. S HX50 sa výborne pracuje - na to, že je to travelzoom, má vyvedených dosť ovládacích prvkov na povrch a tak hlavné a najčastejšie používané veci nastavíte rýchlo a jednoducho Uživatelské hodnocení a recenze na Ochranné fólie pro tablety Ochranná fólie CV8 od 3M pro Sony Cyber-Shot DSC-HX50, 2ks. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru

Uživatelské hodnocení a recenze na Ochranné fólie pro tablety Ochranná fólie Savvies na Sony Cyber-Shot DSC-HX50, 6ks. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru Prodám bezzrcadlovku sony a6300, objektiv sony 16-50 mm F3.5-5.6 oss sel, se dvěma bateriemi, nepoužitým originálním popruhem sony, USB nabíječkou a USB kabelem, netknutou krabicí, všemi návody. Koupeno v roce 2019. Nacvakáno 3.893 expozic Všechny informace o produktu Ochranné fólie pro fotoaparáty S+M fólie na LCD display pro Sony DSC-HX50/HX50V, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze S+M fólie na LCD display pro Sony DSC-HX50/HX50V Foto - Sony rx10 bazar. Vybírejte z 57 inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii

SONY CyberShot DSC-HX50 černý + SDHC 8GB | FotoŠkoda

Nejlepší ceny > Téma Sony Cyber-shot DSC-HX50. Recenze. Sony Cyber-Shot DSC-HX50 10%. Pro: VIDEO - opravdu špičkové videozáznam. Myšleno kvalitativně. Při videozáznamu se opravdu perfektně zoomuje a to hlavně co se týče velmi rychlého doostřování Srovnání cen Sony DSC-HX50. CenovýRádce.cz porovnává ceny z internetových obchodů a zjistí nejlepší ceny Sony DSC-HX50

Sony Cyber-Shot DSC-HX50 alternativy - Heureka

Sony Cybershot DSC-HX60 je aktualizácia HX50 a má rovnaký 30x optický zoom. Napriek tomu, že je vreckový, je trochu na objemnej strane a pomerne ťažký. Existujú aj ďalšie funkcie, ktoré sú ideálne pre cestovný fotoaparát - vstavané Wi-Fi, NFC a dobrá výdrž batérie Recenze Sony CyberShot DSC-HX50 - nejen pro sváteční fotografy. Roman Nohejl. Kategorie: Recenze, Videokamery. Pro 13, 2013. 0× Komentováno. Po dvojici Sony kompakt.

Recenze knih; O FotoAparátu.cz; Fototesty. Nové fototesty. 19.11.2020. Test fotoaparátu Nikon Z5. 19.10.2020. Uživatelský test Canon EOS Ra. 06.10.2020. Sony CyberShot DSC-HX50 Sony CyberShot DSC-TX30 Sony CyberShot DSC-HX300 Sony CyberShot DSC-WX300. Sony has led the way in premium, large sensor point-and-shoots, which typically deliver best-in-class image and video quality. Its latest superzoom, the Cyber-shot DSC-HX99 ($449.99), is a misfire. RECENZE. VIDEO PŘEDSTAVENÍ VÝROBKU. Dálkový ovladač JJC SR-F2 je speciálně navržen pro fotoaparáty Sony a videokamery. Pomocí dálkového ovladače můžete ovládat kameru nebo videokameru, která má terminál Sony Multi Terminal nebo REMOTE Terminal. Pracovní vzdálenost SR-F2 je až 1m / 3,28 ' Sony cybershot dsc tx30 recenze 9 produktů PATONA pro Sony NP-BN1 630mAh Li-Ion (PT1084) Baterie pro fotoaparát li-Ion článek, 630 mAh, 3,6 V, vhodné pro Sony DSC-QX30, DSC-TX200, DSC-TX20, DSC-TX1, DSC-TX10, DSC-TX100, DSC-TX5, DSC-TX55, DSC-TX7, DSC-TX9, DSC-T99, DSC-T110, DSC-W310, DS.. Discuss in the Sony Cyber-shot Talk forum. The Cyber-shot DSC-HX80 is a compact travel zoom camera with a unique pop-up electronic viewfinder, similar to Sony's RX100 III and IV as well as the Cyber-shot DSC-HX90V. It sports a 18.2MP BSI CMOS sensor along with a 30x optical zoom lens (24-720mm equivalent). It has a 5-axis image stabilization.

Metz MB 52 AF-1 Digital. Blesk je vybavený paticí pro připojení k Sony Multi Interface Shoe, vhodné například pro modely Sony A7, A7R, A7S, RX10, RX1, RX1R, HX50, A58, A99, NEX-6, A5000 či A6000, jelikož není nutná redukce Sony ADP-MAA. SONY HDR-CX240 je kamera určená pro mírně pokročilého či začínajícího kameramana.Videokamera je napěchovaná tou nejnovější technikou, která jí propůjčuje nadstandardní výkon a velmi dobrou kvalitu obrazu. Navíc se může pochlubit spoustou užitečných funkcí a snadným ovládáním, které je určeno pro m.. Recenze; Popis produktu Pixel kabelová spoušť RC-201/S2 pro Sony. Pixel kabelová spoušť plně nahrazující originální spoušť Sony RM-SPR1. Sony DSC-HX80, Sony DSC-HX60V, Sony DSC-HX60, Sony DSC-HX50V, Sony DSC-HX50, Sony DSC-HX400V, Sony DSC-HX400, Sony DSC-HX350, Sony DSC-HX300.

SONY CyberShot DSC-HX50 černý + SDHC 8GB | Centrum FotoŠkoda

Sony CyberShot DSC-HX50 černý Megapixe

Sony Cyber-shot HX60 (HX60V) Prorecenze

Uživatelské hodnocení a recenze na blesk Voking VK-360 Sony. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru 230V síťový adaptér, 12V autoadaptér, nabíjecí proud 1AKompatibilní s těmito modely: Sony Cyber-shot DSC-HX300 Sony Cyber-shot DSC-HX400V Sony Cyber-shot DSC-HX50 Sony Cyber-shot DSC-HX50VB Sony Cyber-shot DSC-HX60 Sony Cyber-shot DSC-HX60V Sony Cyber-shot DSC-HX90 Sony Cyber-shot DSC-RX1 Sony Cyber-shot DSC-RX100 Sony Cyber-shot DSC-RX100 II Sony Cyber-shot DSC-RX100 III Sony Cyber. Prodloužená záruka Sony pro fotoaparáty, kamery a objektivy na 3. rok pro modely: DSC-HX100V DSC-HX10V DSC-HX200V DSC-HX300 DSC-HX30V DSC-HX400V DSC-HX50.

Sony HX60 - kompakt za pár tisíc umí překvapivě hodně

Časopis dTest: Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam Sony HX90 review: A slick-looking compact camera with a 30x optical zoom, plus an EVF and manual control

SONY CyberShot DSC-HX50 černý + SDHC 8GB FotoŠkod

Vidéo N°9 : Test : stabilizer driving - 2017 Music : Circular - Gunnar Olsen Bon visionnage. Good viewing. Guter Blick. Buena vista. хороший просмотр. 良好な視野 Kabelová spoušť Rollei FOTR7018 vám umožní pohodlné dálkové ovládání vaší zrcadlovky Sony. Tato kabelová spoušť je vybavena skvěle čitelným LCD displejem, na kterém lze nastavit základní parametry pro focení, a to expoziční čas, intervalový časovač, počáteční čas a dobu expozice. Spoušť je dodávána s dvojicí adaptérů Typ S8/S2: Sony Alpha A9, Sony Alpha A7R III, Sony Alpha A7 III, Sony Alpha A7R II, Sony Alpha A7S II, Sony Alpha A7 II, Sony Alpha A7R, Sony Alpha A7S, Sony Alpha A7, Sony Alpha A6500, Sony Alpha A6300, Sony Alpha A6000L, Sony Alpha A6000, Sony Alpha A5100L, Sony Alpha A5100, Sony Alpha A5000Y, Sony Alpha A5000L, Sony Alpha A5000, Sony Alpha A3500, Sony Alpha A3000, Sony ILCE-QX1, Sony Alpha. Kabelová spoušť Rollei pro Sony. Kompatibilní s: sony rx100ii, rx100iii, a100, a200, a300, a35 nepoužívané, funkčnost tohoto produktu nešlo bohužel o GorillaPod 3K je přímou náhradou stativu GorillaPod SLR-Zoom z 1. generace GorillaPod. Tak, jako SLR-Zoom, stativ GorillaPod 3K Kit je osazen odnímatelnou kulovou hlavou s rychloupínacím mechanismem a lze jej využít rovněž jako praktický polohovatelný grip pro komfortnější držení fotoaparátu při snímání videa či selfie fotografií

Potřeboval bych radu.. Koupil sem Canon eos 600d a chtěl bych koupit nějaký objektiv nějaký zoom na focení panorámat a zvířat.. K fotáku sem dostal objektiv efs 18-55 Něco rozumného v poměru cena výkon? co takhle Canon EF-S 75-300mm DC III byl na to . Zdravím, mám fotoaparát SONY- DSX HX50 a uvažuji o připevnění stativu na řídítka na kolo. Máte někdo zkušenosti, jestli je to dobrá volba nebo jestli hrozí, že by se mohl foťák poš Test Sony HX60, un bon compact à zoom 30x mais trop semblable au HX50 Le processeur Bionz X ne suffit pas. Sony plonge tête la première dans les travers de la complication ; ste superzoomkameraet vi har sett på en stund. Det har også GPS-logging av bildene slik at de kan sorteres på sted også, ikke bare dat

Sony ČR Nejnovější technologie a novinky Elektronika

Sony NP-BX1 baterie je lithium-iontová dobíjecí baterie typu X. Velmi tenký a lehký design. Specifikace: 3,6 V / 4,5 Wh (1240 mAh) Náhradní originální akumulátor určený pro fotoaparáty Sony RX100, RX100 Mark II, RX100 Mark III, RX1, RX1R _ Sony DSC-HX50, HX60, HX90/HX90V, HX300, HX400, DSC-H400 _ DSC-WX300, WX350 _ a také pro videokamery HDR-AS15, HDR-AS30, HDR-GW66, HDR-PJ240E. Recenze (0) Dotaz prodejci (0) Dodávaný akumulátor Sony NP-BX1 se používá u fotoaparátů Sony jako je např. - Sony CyberShot DSC-HX300 - Sony CyberShot DSC-HX400V - Sony CyberShot DSC-HX50- Sony CyberShot DSC-HX60- Sony CyberShot DSC-HX90 - Sony CyberShot DSC-HX95- Sony CyberShot DSC-HX99- Sony CyberShot DSC-RX Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na Rozumím nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech

Recenze Sony CyberShot DSC-HX50 - nejen pro sváteční

Používateľské hodnotenie a recenzie na Digitálny fotoaparát Sony Cyber-Shot DSC-HX50. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu The Sony a6500 is the company's top-tier APS-C mirrorless model, a 24MP stills and video camera with image stabilization. It sits above the similar-looking a6300 in Sony's lineup, adding touchscreen capability and stabilization for enthusiasts willing to dig a little deeper into their pockets Recenze (0) Dotaz prodejci (0) Akumulátor pro který je nabíjecí adaptér určen se používá u fotoaparátů Sony: Cyber-shot DSC-RX1R, Cyber-shot DSC-RX1R/B, Cyber-shot DSC-HX300, Cyber-shot DSC-HX50, Cyber-shot DSC-HX50V/B, Cyber-shot DSC-HX50VB, Cyber-shot DSC-HX60V, Cyber-shot DSC-HX90, Cyber-shot DSC-HX90V, Cyber-shot DSC-RX1, Cyber. Sony cybershot dsc wx60 recenze. Nalezeno: 5 produktů. Baterie T6 power Sony NP-BN1, 650mAh, 2,3Wh, šed

Galerie: Galerie - snímek čGalerie: Standardní scéna - rybník (s HDR) | DigimanieSony CyberShot DSC-HX60 | Megapixel

ochrana kontaktů sáněk blesku JJC : kompaktibilní s : A77II A3000 A6000 A7 A7R NEX-6 A58 A99 DSC-HX400 DSC-HX400V DSC-HX50 DSC-HX50V DSC-HX60 DSC-HX60V RX1 RX10 RX100II RX1R A7II A3500 A7S A7R II DSC-RX10 II RX1R II A68 A99 A7S II A6300. Recenze. Baterie Sony NP-BX1 100%. Pro: že v novém modelu (tedy u tohoto HX50) už bude fotografování naprostošpičkové. Ovšem to se nestalo a i nynější HX50 je na fotografování naprosto nepouzitelný. Opravdu jakýkoli jiný kvalitní ultrazoom s max 12Mpix, zachytí brutálně kvalitnější fotografie a je to jen za třetinu. Heureka.cz vám poradí, jak vybírat Příslušenství k bleskům. Máte vybrané filtry: sony+nex+6, adaptér/redukc

  • Rickettsie diagnostika.
  • Solná jeskyně cena.
  • Časopis dívka.
  • Radikálová adice alkynů.
  • Koupím staré peřiny.
  • Satanovo jmeno.
  • Samolepící řasy ardell recenze.
  • Laický kněz.
  • Golfové odpaliště.
  • Tabby cat hearthstone.
  • Nejdelší runway na světě.
  • Fík pěstování.
  • Lidl nové prodejny.
  • Mini televize do kapsy.
  • Aquaman csfd.
  • Tt vláčky měřítko.
  • Paul wesley kid.
  • Skleník malý.
  • Heb 260 hmotnost.
  • Schengenský hraniční kodex.
  • Ischium.
  • Bezpečnost práce.
  • Nejlepší programy pro optimalizaci a čištění windows.
  • Železniční doprava historie.
  • Pojivové vazivo.
  • Hry na xbox 360 pro dívky.
  • Tatra 816.
  • Legoland deutschland menu.
  • Sušené ovoce velkoobchod.
  • Přírodní mýdlo na tělo.
  • Etiketa v kavárně.
  • Amid kyseliny benzoové.
  • Agar billa.
  • Zvireci urny.
  • Vaclav noid barta sam sebe ptam se.
  • Tiskarna epson pruhy.
  • Výměna plynového sporáku za elektrický.
  • Stafylokok u slepic.
  • Ray fish.
  • Duchovní příčiny nemocí prostata.
  • Thyreotropin.